Fifi, o fantoma rasfatata

Asculta inceputul cartii (in lectura autoarei)!

 

În prezent

Fernanda simți cum i se ridică măciucă părul în cap. Fiori de gheață i se răspândiră încet-încet pe șira spinării. O spaimă cumplită puse stăpânire tot mai tare pe ea, paralizând-o.

— Înapoi! țipă îngrozită, scoțând din sân cruciulița de aur primită în dar de la buna Floarea, bunica din partea tatălui.

Ecoul unui râset cristalin de copil umplu deodată camera veche…

 

Cu o lună în urmă

— Fernanda, ține telefonul bine, că nu te văd! comandă vocea răstită a bunicii Ecaterina, ce răzbătea cu putere din ecranul telefonului, pe care parcă o mână nevăzută îl ținea în dreptul ei. Doi ochi albaștri cu privirea oțelită sub sprâncenele stufoase, neatinse vreodată de pensetă, scrutau încăperea veche și chipul surâzător al nepoatei.

Fetița execută comanda cu rapiditate, îndreptând camera telefonului spre sine și centrându-și fața în dreptul acesteia.

— E mai bine așa, bunico?

— În sfârșit! Parc-ai fi străbunică-ta, Fifi, Doamne iartă-mă, că tot pe dos le făcea pe toate! Mi-a mâncat sufletul în tinerețe, bodogăni bătrâna așezându-și mai bine pe nasul ascuțit ochelarii cu rame de aur.

Comandă cartea pe site-ul editurii Ink Story pe link-ul de mai jos, cu 30% reducere!

Fifi, o fantomă răsfățată

***

Despre carte

Primul roman cu stafii, pentru tinerii cititori, scris de un autor român!

Te invit să te alături Fernandei într-o aventură de neuitat, plină de mistere ce se cer descifrate și de povești din trecut, care năvălesc pe neașteptate în lumea prezentă. 
Imaginează-ți cum ar fi să ai drept prietenă nici mai mult, nici mai puțin decât… o fantomă. Da, da, ai auzit bine, un spirit din alte timpuri, când jocurile video și școala online nu existau, dar erau la modă pensioanele în străinătate, unde părinții te uitau cu anii, iar tu puteai face toate nebuniile care îți treceau prin minte. 
Fifi, fantoma din camera Fernandei, este cam răsfățată și uneori enervantă, irascibilă și pusă pe șotii, dar te asigur că nu poți găsi o prietenă mai bună și mai loială decât ea. Iar dacă mai pui la socoteală și că este străbunica Fernandei, atunci distracția este asigurată.
Garantat! Întoarceri în trecut, povești de demult, mistere, poze cu puteri magice, medalioane de o frumusețe neobișnuită, de toate acestea ai parte citind Fifi, o fantomă răsfățată. 
Te asigur că, odată intrat în universul miraculos al acesteia, nu te vei mai putea opri din citit. Creează dependență!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *